> Press

> Info

Prvi ovlašćeni servis u Srbiji za Mazdu

  Naši specijalno obučeni mehaničari upoznati su sa svim inovacijama na polju mehanike i elektronike na vozilima MAZDA i njihovo znanje se u redovnim ciklusima dopunjava i proverava u školskom centru Mazda Austrije u Klagenfurtu, za šta poseduju odgovarajuće sertifikate.

  Servis ima oko 900 m2 korisne površine i četrnaest radnih mesta na kojima se obavljaju sve vrste radova, od redovnih laganih servisa do najzahtevnijih generalnih popravki na svim vrstama motora koji se ugrađuju u vozila marke MAZDA.

  Servis je opremljen najsavremenijom opremom predviđenom od strane proizvođača za potrebe dijagnostikovanja nepravilnosti u radu električnih i elektronskih uređaja na vozilima, servisiranja i popravki sistema klima uređaja, kao i modernih sistema ubrizgavanja goriva na benziskim i dizel motorima koje MAZDA ugrađuje u svoja vozila. U servisu se može izvršiti zamena, montaža i balansiranje pneumatika.
Pored toga, u okviru servisa postoji i veoma dobro snabdeveno skladište originalnih rezervnih delova za sve tipove vozila MAZDA koji se mogu sresti na našim putevima.

  Zahvaljujući redovnim nabavkama održava se visok procenat (oko 95%) isporuke rezervnih delova direktno sa lagera, bez čekanja. Za delove koji se ne mogu isporučiti direktno, vreme čekanja je minimalno.

Sklapanjem dilerskog ugovora sa Mazda Austria Ges.m.b.H. u oktobru 2000. godine značajno je unapređen kvalitet i obim usluga koje Profil International pruža svojim korisnicima. Pre svega, uspostavljena je direktna internet-veza sa skladištem rezervnih delova Mazda Austrije u Klagenfurtu, čime je omogućena daleko preciznija i brža isporuka. Time je ujedno omogućena i obrada garantnih zahteva, što nije bilo moguće u prethodnom periodu.

   Tokom 2001. godine u okviru našeg servisa oformljen je i limarski servis, opremljen najsavremenijim alatima, u kome se izvode najzahtevnije popravke karoserije. Pored toga, Profil International ima i ugovorni farbarski servis, koji pomoću najkvalitetnijih materijala firme Spies Hecker vrši izuzetno kvalitetno farbanje vozila.


  Radno vreme servisa je od 9.00 do 17.00 časova i subotom od 9.00 do 15.00 časova.

Servis poseduje službeno vozilo za intervencije na terenu.


 
 
  Copyright © Profil International DOO